16 nov 2011, 13:25

Два свята 

  Poesía » Filosófica
1291 0 0
Гонят се два свята на демони
в торсионното поле на Вечността.
Галактически сезони няма.
Любовта къде се сля?

Ще пътуват със силата на мрака.
Ще догонват нови върхове.
Звездите ще изгряват от безкрая.
Миговете ще достигат  ветрове.

В Пространството и  Времето пътуват,
в любовен ритъм и любовен блян.
Достигат измерения във световете,
енергиите се сливат и горят...

Вълшебни приказки, омайват.
Омагьосват всеки кръг.
Вселенските закони са потайни.
Кодовете тайничко мълчат...

Величествени, книгите разкриват
вълшебни заклинания и мисли в нас.
Световете,  тъй незнайни,
привличат миговете в този час.

И мислите се гонят непрестанно.
Сливат се с енергия и тишина.
Честотите модулират се  и търсят
резонанса от мечтите на Света.

16.11.2009г.
Галина Москова

© Галина Москова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??