27 mar 2018, 22:55  

Двадесет и седми март-международен ден на театъра 

  Poesía
206 0 0

Днес Мелпомена
си тачи слугите и
празник честит е!

 

Лирика, епос 
и драма където са,
радват сърцето!

 

Всички артисти,
поклон пред трудà ви и
все тъй - хвалà ви!

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??