22 mar 2023, 12:03

Двадесет и втори март! 

  Poesía
363 0 0

Честита пролет, Пролет! -
Днес ти честитят,
които виждат в тебе
Любвеблагодат!

 

Честита да си, Пролет! -
Днес ти се дивят,
които виждат в тебе
Любвенеобят!

 

Честита пролет, Пролет! -
Просияй, бъди! -
О, свидна Обич свише! -
До отвъд звезди!

 

Честита да си, Пролет! -
Да благовестиш!
И с на света Спасител
да ни озариш!

 

..........................................

 

И с на света Спасител

да ни обдариш!

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??