16 abr 2008, 16:52

Двама... 

  Poesía » De amor
702 0 0
 

Сама не знам какво ми става,

защо сърцето така ме предава,

кой ми правото да наранявам дава?...

 

Между двама ви стоя -

на единия се давам,

ала и на другия оставям...

 

Кога ли всичко ще спре?...

Кога ли съдбата присъдата си за мен ще избере?

 

© Джу Джи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??