30 mar 2012, 10:18

Двама обичам 

  Poesía » De amor
533 0 3

С една и съща страст ли ги прегръщам,

целувките по равно ли разделям?

И може ли да се повтори всъщност

едно красиво чувство безпределно?

 

А думите, с които ги наричам,

дали с еднакво  нежно са звучене?

Да... двамата са толкова  различни...

но някак неделими са за мене.

 

Един за друг те нищичко не знаят.

Обичам ги и двамата тревожно.

Замръквам в Ада и осъмвам в Рая.

За любовта ми всичко е възможно.

 

Ще ме осъдят строги  пуритани.

Най-целомъдрените дълго  ще беснеят.

Боли ме от любов. И сладки рани

ще ми оставят белези след нея. 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??