12 may 2023, 16:20

Дванадесети май - международен ден на сестринството 

  Poesía
175 0 0

сестри и братя
милосърдни - дейността
ви - непосилна

 

и самоотвержена
и на любов обилна

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??