две бири ги делят
с лакти един от друг
две бири разделени по равно
изпити на сянка под клепачите
две бири разредени
от напрежението във въздуха
две бири пълни с мляко
събират вода под капачката
на коляното
© Мария Василева Todos los derechos reservados