Могат ли да се изкупят греховете
с две бутилки вино?
Сковали са отдавна ледовете
чувствата необратимо!
Забравяме за двете ризи.
Все чуждата ни блазни!
Вземи ги! Утре ще са дрипи…
ала душата си остава празна!
Дори и да опиташ да забравиш,
невидимите белези дълбаят!
Отпиеш ли глътката, те дави…
С великодушие, за алчния - наздраве!
© Даниела Виткова Todos los derechos reservados