Две години, изпълнени със щастие
Две години, изпълнени със смях
Ние сме заедно вече две години
И все още има мъничко страх
Две години, в които не сме сами
Две години, в които не сме тъжни
Ние сме заедно вече две години
И все още има мъничко сълзи
Две години, ах, колко малко
Две години, ах, колко сладко
Ние сме заедно цели две години
И аз съм твоят влюбен батко
Две години, знам, че не са много
Две години, знам, че не са малко
Ние ще сме заедно още хиляда
И ще сме все така щастливи
Две години, безкрайно щастлив
Две години, безкрайно красив
Ние ще сме заедно още хиляда
И ще сме все така влюбени
Две години, мило зайче
Две години, сладка розичка
Ние сме заедно две години
И тези две са най-красивите
© Бобо Todos los derechos reservados