1 мая 2008 г., 06:32

Две години 

  Поэзия » Любовная
643 0 2

Две години, изпълнени със щастие

Две години, изпълнени със смях

Ние сме заедно вече две години

И все още има мъничко страх

 

Две години, в които не сме сами

Две години, в които не сме тъжни

Ние сме заедно вече две години

И все още има мъничко сълзи

 

Две години, ах, колко малко

Две години, ах, колко сладко

Ние сме заедно цели две години

И аз съм твоят влюбен батко

 

Две години, знам, че не са много

Две години, знам, че не са малко

Ние ще сме заедно още хиляда

И ще сме все така щастливи

 

Две години, безкрайно щастлив

Две години, безкрайно красив

Ние ще сме заедно още хиляда

И ще сме все така влюбени

 

Две години, мило зайче

Две години, сладка розичка

Ние сме заедно две години

И тези две са най-красивите

© Бобо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Сигурен съм, че ще има още много по две години. Благодаря ти за прекрасното пожелание, да ти се връща "тъпкано"
  • Две години изпълнени с любов, пожелавам още толкова...дори повече!
    Прекрасен стих, толкова радост блика от него.
Предложения
: ??:??