6 mar 2012, 11:35

Две хайку 

  Poesía » Formas orientales
583 0 2

Муха пълзи по

лицето на спящия.

Време е. Ставай!

 

---------------------------------------------------------------------------------------------

 

Луна и звезди

в тежка прегръдка на

гъсти облаци.

© Мартин Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??