18 may 2013, 14:57

Две жени 

  Poesía » Erótica
1010 0 0

Сънувам есен необятна

и две жени със ангелски тела

как ме приласкават

във вселената на своите желания.

Едната се усмихва светло,

свежа като утринта,

а другата, изпепеляваща -

разсипва въглени във мрака.

 

Събуждам се във събота…

Не споделих съня си и не знам

какво в неделя да очаквам.




© Красимир Чернев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??