2 may 2007, 12:50

Две минути 

  Poesía
756 0 3
Ония две минути си припомних тoку-що,
когато те срещнах ей така - не знам защо.
Две минути гледах и не вярвах на очите,
че теб ще видят сред лъжите.

Но уви, видях само, само за секунда
и свърши търсенето - край на рунда!
Сега само за теб си мисля,
колко те желая, не мога да изчисля.

Искам с теб да сме си само двамата,
в мен да се гушнеш - по пижамата.
Искам да ти покажа как аз умея да обичам!
От тия силни думи не се отричам !

Дойде края на лошите неща...
Почва да ми свършва речта.
Не зная как да си изкажа любовта,
но ще си призная, че си ми в кръвта !

П.с: Посветено на приятелката ми - А. Ю. Ф.
               ОБИЧАМ ТЕ !

© Свилен Славчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??