16 ago 2008, 13:11

Две птици в танц любовен... 

  Poesía » Erótica
1494 0 24

Две птици в танц любовен

жадно все се търсят...

Преплетени са клони

тръпнещите пръсти.

Телата са жарава,

лумнала от нежност.

И сливат се в забрава

сякаш в трето нещо...

Душите са въздишки,

минали предела

на святата взаимност...

 

Птици полетели...

 

                       

                                                   Песен>>>

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??