2 jun 2007, 8:43

Две влюбени души 

  Poesía
1267 0 2
 

Светлина от запалени свещи.

Тиха музика звучи.

Две чаши вино, погледи горещи,

две влюбени души.

Нежно, мило докосване

и целувка по уста.

Действат като омагьосване

и разпалват страстта.

© Антоанета Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??