2.06.2007 г., 8:43 ч.

Две влюбени души 

  Поезия
1264 0 2
 

Светлина от запалени свещи.

Тиха музика звучи.

Две чаши вино, погледи горещи,

две влюбени души.

Нежно, мило докосване

и целувка по уста.

Действат като омагьосване

и разпалват страстта.

© Антоанета Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??