19 dic 2010, 15:27  

Дяволита истина 

  Poesía » Otra
867 0 18

 

Дяволита истина

 

 

Не, не ми поникна корен, 
и не искам чуждото небе –
по презумпция съм уж свободен,
и от всеки взимам кой каквото ми даде.
 

Не, не бих те пратил право в Ада,
че защо ли да те каня у дома?
Ще ти обещая още Обич за награда,
после ще ти кажа, че сама си я избра!
 

И ако не ти харесва Края,
и на края ако няма кой да ти прости,
хич не му мисли – не зная –
от душата си дали ще ме откъснеш ти.

 

 

 

 

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

* на Евтим... Вечна му памет!

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??