4 sept 2006, 20:17

Дяволска душа 

  Poesía
786 0 2

Аз нося дяволска душа
проклета!
Жестокост и болка са
моето име!
На челото белег рожденен
съдбата беляза да бъде
смъртта!И там в очите
спотай се омразата към
света!
Къде беше майко,
да оплачеш свойта
малка дъщеричка?Къде
беше твоя Бог,да ме
спаси от тази
участ?
Забравихте ме
всички вие!
Но аз не ще
забравя и никога
няма да простя!

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не разбирам изречението:"На челото белег рожден съдбата беляза да бъде смъртта..."?Иначе стихът много ми хареса...
  • Ти си Страхотен поет!
Propuestas
: ??:??