4 сент. 2006 г., 20:17

Дяволска душа 

  Поэзия
787 0 2

Аз нося дяволска душа
проклета!
Жестокост и болка са
моето име!
На челото белег рожденен
съдбата беляза да бъде
смъртта!И там в очите
спотай се омразата към
света!
Къде беше майко,
да оплачеш свойта
малка дъщеричка?Къде
беше твоя Бог,да ме
спаси от тази
участ?
Забравихте ме
всички вие!
Но аз не ще
забравя и никога
няма да простя!

© Петя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не разбирам изречението:"На челото белег рожден съдбата беляза да бъде смъртта..."?Иначе стихът много ми хареса...
  • Ти си Страхотен поет!
Предложения
: ??:??