С дяволски сълзи заплаках мълчаливо,
с дяволски сълзи без чувство грам.
Вече, ако плача, казвам ви учтиво,
с дяволски сълзи ще плача, знам.
Няма да разказвам, няма да говоря,
чувствам си се днес съвсем добре,
с никого излишно няма аз да споря,
който иска нека си е зле.
Колко са красиви, колко са щастливи,
лъчезарни моите очи,
дяволски са мили, дяволски са сини,
заблестяват с дяволски сълзи!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados