1.06.2021 г., 8:46 ч.

Дяволски сълзи 

  Поезия
141 0 0

 

          Дяволски сълзи

 

С дяволски сълзи заплаках мълчаливо,  

с дяволски сълзи без чувство грам.

Вече, ако плача, казвам ви учтиво, 

с дяволски сълзи ще плача, знам.

 

Няма да разказвам, няма да говоря,

чувствам си се днес съвсем добре,

с никого излишно няма аз да споря,

който иска нека си е зле.

 

Колко са красиви, колко са щастливи,

лъчезарни моите очи,

дяволски са мили, дяволски са сини,

заблестяват с дяволски сълзи!

 

              Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??