„Сестрата на дявола"
„Ако ангелите в рая много са, то в Ада един е Сатана"
Марина Братанова
Тогава нека бъда Сатана в душата ти,
да те изпивам в капчици любов
и нищо ангелско не ми е тъй притрябвало,
аз искам просто да съм дявол, да си мой...
Не искам ангелски коси да имам,
аз искам да съм черна кат' нощта,
очите ми са живи пламъци,
лицето си на вятъра ще дам.
Ще запаля огньове в душата ти,
ще горят в сърцето ти въглени,
не съм ангел да бъда в краката ти,
аз искам да съм твоя Сатана...
© Диана Димитрова Todos los derechos reservados