17 nov 2011, 11:46

Дяволско 

  Poesía » De amor
548 0 5

Аз ли? Нещо бъркаш, боже мой!
Или сигурно за туй е времето виновно.
Ръцете ми познаваш, тъй твърдиш,
но не помниш моето лице минорно.

Не, не... Объркал си навярно пътя.
Аз скоро се нанесох в тази къща.
Нарочно старите пердета скрих
и опожарих забравената мъка.

А, не... Не може да си спомняш моя пулс.
Пейсмейкър нов си сложих по принуда.
Животът ми намери нови път и курс,
захвърлих в коша страстната заблуда.

О, не... Не помниш тези мои две очи.
Не можеш даже устните ми сложни
да сложиш в две опънати от смях следи.
Къде си тръгнал, дявол безподобни?

© Теодорина Аначкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??