През дълбини от сълзи
ще дойда при теб призори.
Ще те хвана за ръка.
И ще те поведа
през непознати места,
за да разбереш,
колко е важна любовта!
Ооо, момче,
знай сега,
че любовта ми към
теб не знае правила.
Сърцето ми е едно,
непознаващо що е
затворена врата!
В Ада то ще влезе.
С Дявола война
ще поведе.
Но само твоето
име ще зове!
© Надя Донкова Todos los derechos reservados