23 нояб. 2011 г., 22:08

Дяволско привличане 

  Поэзия » Любовная
524 0 1

През дълбини от сълзи

ще дойда при теб призори.

Ще те хвана за ръка.

И ще те поведа

през непознати места,

за да разбереш,

колко е важна любовта!

 

Ооо, момче,

знай сега,

че любовта ми към

 теб не знае правила.

 

Сърцето ми е едно,

непознаващо  що е

затворена врата!

 

В Ада то ще влезе.

С Дявола война

ще поведе.

Но само твоето

име ще зове!

© Надя Донкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??