Хей, Дяволе, защо дошъл си тук?
Някой те извика по погрешка?
И как ще оцелееш в този студ?
И ще се спревиш ли с неволите човешки?
И защо при мен дойде на гости?
Какво ли смяташ мога да ти дам?
Искаш дните ми и моите нощи.....
Искаш да откраднеш всичко без да знам?
О, Дяволе, наивен адски господар,
Дошъл в свят на непознати
Тук трудно би могъл да бъдеш цар
Но всъщност и това не е целта ти
Знам защо си тук при мен сега
Позакъснял си малко - извинявай!
Душа невинна търсил си една
И сбъркал си. Но нищо - давай
Ще те чакам да ме изкушаваш
Бавно мислите ми ще опитваш да превземаш
Любов и нежност ще ми обещаваш
И после всичко ще отнемаш
Желание за страст ще искаш да гори
В съня си да не срещам миг покой
Знам, мамил си безброй души
Но с мен почакай, миг постой
Не виждаш ли в очите ми че има блясък
Усещаш ли грехът че вече съм познала
Награда и цена отхвърлям всяка
Душата си съм вече дала
През ада бродила съм неведнъж
Горяла съм, преборих се със страховете
И вече срещнах те в образа на мъж
Превърнах се в отровно цвете
О, Дяволе, не можеш да спечелиш мен
Отдавна друг е взел душата моя
И днес и утре, всеки бъдещ ден
Негова ще бъде, а не твоя!
© Албена Todos los derechos reservados