28 may 2007, 21:25

Дъга 

  Poesía
554 0 2
Слънце, облаци, дъги...
редиха се в живота ми до днес.
Променливото време ме гореше,
превръщайки ме в нищо невярващ слепец.


Но отвърза ти стегнатата лента,
тежаща върху моята душа.
Стисната от бодлива тел със страхове
и много белези от чужди грехове.

© Гергана Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??