28.05.2007 г., 21:25 ч.

Дъга 

  Поезия
549 0 2
Слънце, облаци, дъги...
редиха се в живота ми до днес.
Променливото време ме гореше,
превръщайки ме в нищо невярващ слепец.


Но отвърза ти стегнатата лента,
тежаща върху моята душа.
Стисната от бодлива тел със страхове
и много белези от чужди грехове.

© Гергана Савова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??