27 may 2009, 21:09

Дъх 

  Poesía
607 0 1

Когато се прочитат редовете

и с тях прочитат моето сърце,

от паузите прошка не търсете,

обичайте ме, после ме мразете,

но аз ще бъда в първия куплет!

                          

Когато ангел слезе от небето

и с него слязат моите слова,

в прегръдката му прошка не търсете -

ще вземете ако преди това дадете!

И аз ще ви спася!

 

Когато слънцето усмихнато изгрее

след черна и безлунна нощ,

тъгата отпратете с нея

и преродена аз отново ще живея,

продадена преди това за грош…

 

И моят глас за всички вас ще пее…

Каквото можете от мен вземете…

Търсете ме в усмивка, в орхидея,

преследвана, аз пак ще оцелея -

подаръкът на боговете!

© Надя Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Каквото можете от мен вземете…

    да с това мото доста неща съм преживяла, но и си струваше.Няма нищо по-хубаво от себераздаването
Propuestas
: ??:??