16 jul 2010, 13:23

Дъхът на липите 

  Poesía » Filosófica
432 0 2

 *           *           *

 

Искаше душата му да отлитне

от пустия нощен паваж пред блока.

На балкона усети дъха на липите...

И се върна, отлагайки скока.

© Асен Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??