11 ene 2012, 15:23

Дъжд 

  Poesía » Del paisaje
669 0 2

Дъждовни капки звънят по стъклата,
мелодия свята звучи в тъмнината.
Светът отдавна заспал е,
какво правя никой не знае.
И аз се свивам сама в тишината,
и давам път на тъгата.

© Хоуп Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??