11.01.2012 г., 15:23 ч.

Дъжд 

  Поезия » Пейзажна
599 0 2

Дъждовни капки звънят по стъклата,
мелодия свята звучи в тъмнината.
Светът отдавна заспал е,
какво правя никой не знае.
И аз се свивам сама в тишината,
и давам път на тъгата.

© Хоуп Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??