12 mar 2020, 18:30

Дъжд 

  Poesía » De amor
403 0 0

Дъжд
 

Само двама под пролетния дъжд
под всяка капка , да ме целуваш!
Капчукащо:ти си най – обичания мъж!
Дъждът ми шепне, май не го разбираш?

 

Да ни светне дъгично под небето
след дъжда, и пак да ме целуваш.
Всяка капка  е усмивка на сърцето,
ти не спирай любовта ни да римуваш.

 

А под дъжда танцът ни е в синьо
и вихърът му, взе, че сви чадъра,
гръм подсвирна:сега сте на открито
на сцената за кавъра на дните. 

 

Пак заваля!Ех, че е щастливо!
Римувано душите ни танцуват
и знам, че е мечтание във синьо,
но си го наричам - да ми се случи!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??