24 ene 2024, 13:06

Дъжд 

  Poesía » Del paisaje
112 1 0

Тихо рони се той,
сякаш милион сълзи се изливат.
Чу се от накъде гръмския вой!
Хора набързо притичват.

 

А нейде ей там
две влюбени души танцуват,
подхващат дъждовия ритам
и нежно се целуват.

© Диана Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??