10 mar 2007, 1:51

Дъжд 

  Poesía
931 0 1

Валеше дъжд,
а нещо в сърцето ми трептеше,
валеше дъжд,
а розата твоя ухаеше,
валеше дъжд,
но грееше слънце.
Почакай, това не е слънце,
а твоята усмивка топла!
Валеше дъжд,
а аз се носех като птица,
валеше дъжд,
а се чувствах като светица.

Валеше дъжд,
и изведнъж нещо стана,
студ в душата ми настана!
Валеше дъжд,
и гръмотевица проглуши тишината,
валеше дъжд,
и тъмнина настана в душата,
валеше дъжд,
а едно сърце бе обвито в тъга,
валеше дъжд,
и всичко потъна в мъгла,
валеше дъжд,
и нито лъч не засия.
Просто валеше дъжд,
а аз останах сама под дъжда!

© Ради Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • НАИСТИНА КОЙТО НЕ Е ОЦЕНИЛ ТОЗИ СТИХ 6 АКО ТРЯБВА АЗ ЩЕ МУ ВДИГНА РЕЙТИНГА НО ТОВА Е ЕДИН НЕВЕРОЯТЕН СТИХ КОЙТО НАИСТИНА НАЕЛЕКТРИЗИРАЩ УМА И СЪРЦЕТО И АЗ СЪМ ПИСАЛ ЛЮБОВНИ СТИХОВЕ НО ТИ СИ 5 ПЪТИ ПО ДОБРА ОТ МЕН АЙДЕ МНОГО КЪСМЕТ И ОЩЕ СТИХЧЕТА ДА ПИШЕШ ЩЕ МИЕ ПРИЯТНО ДАГИ ЧЕТА
Propuestas
: ??:??