5 jul 2009, 18:25

Дъжд по улиците 

  Poesía » De amor
1320 0 0

Дъжд по улиците

Аз  съм сама

и тъна в тъга,

а дъжд навън вали

и тъй бързо капят моите сълзи.

Излизам аз, вървя сама

и роня сълза по сълза,

а дъждът по улиците плаче с мене

и тихо стене,

ех, дъжд, кажи защо

съм тъжна, а ти валиш като из ведро.

 

Дъжд по улиците бавничко тече,

рекичка прави по малкото шосе,

а там се смееше едно дете,

ех, живот, кажи защо така се получава

и тъна в забрава.

 

Аз съм тъжна и целият свят,

ала тече си дъждът по улиците пак.

© Ани Антонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??