24 ago 2018, 9:25

Дъждовно 

  Poesía » De amor
332 0 3

Дъждовно ми е -

на душата,

на очите…

Гръмотевично е -

във ума ми,

във сърцето ми…

Есенни бури се вихрят в косите ми.

И по зимни виелици ходят нозете ми…

Урагани се крият в усмивката ми,

а гръмотевици кънтят в светлината на тъмнината ми...

Откривам се -

в най-зеленото на пъстрото в очите ти,

докато светкавици озаряват тъмнината

в светлината ми…

Ще влезеш ли смело в мечтите ми?

Или плашливо ще избягаш от дните ми?

И ще се преродиш ли в дъгите ми?

Или ще завалиш от очите ми?

Дъждовна съм,

със грешки пълна,

но ще ме обичаш ли?

Да си простим,

да сме дъждовни.

И да се обичаме!!

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??