27 jul 2007, 13:31

ДЪЖДЪТ 

  Poesía
632 0 0
Вали.
Дъждът измива мръсотията,
изми я и от моята душа,
защото капките съдбовни
са като часовник през нощта:

отмерват времето безверно
на неверник в този час
и на влюбен, на разлъка
те надават боен глас.

Спря дъждът. Всичко веч е чисто
и блести кат диамант.
Хорските души са чисти,
има ли ги капките живот.

© Маги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??