Не можеш да бъдеш от мене далече,
щом в моите вени пулсираш с кръвта,
Щом с теб се събуждам и лягам си вечер,
щом още копнея по теб и тъжа.
Усещам те още по своята кожа,
усещам дъха ти и твоите ръце.
Да бъдеш далече от мене не можеш,
Щом пазя те целия в своето сърце.
© Мариета Караджова Todos los derechos reservados