7 ene 2021, 0:37

Дълбоко 

  Poesía » De amor
502 2 2

Дълбая в теб,
Рисувам с нежни пръсти.
Натискам  силно
И те боли до лудост,
Знам.
Дълбая в теб
За да намеря място,
в сърцето ти...
И да остана, вечно
Там.

© Елмаз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??