11 jun 2009, 11:07

Дълбоко крием в себе си... 

  Poesía » Filosófica
1367 0 35

 

Дълбоко крием в себе си

законите неписани.

Понякога най-ценни са

изстраданите истини.

И падаме, и ставаме,

от бурите застигнати,

но всеки път израстваме,

от болката пречистени.

И учим си уроците -

житейските, най-трудните

с надежда - пъпка пролетна -

в душите ни покълнала...

 

 

 

 

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??