Мой утрешен ден!
Изглеждаш толкова скучен,
че чак от скука по лицето ми има сълзи.
Защо си толкоз студен и ледено неподвижен?
Защо няма кой да те разтопи
и да забушуват пак твоите потоци?
Аз искам буря и буйни води,
искам в тях да плувам,
дори водата да ме задуши!
© Константин Todos los derechos reservados