Jul 4, 2008, 6:31 PM

* * * 

  Poetry
558 0 0

Мой утрешен ден!

Изглеждаш толкова скучен,

че чак от скука по лицето ми има сълзи.

Защо си толкоз студен и ледено неподвижен?

Защо няма кой да те разтопи

и да забушуват пак твоите потоци?

Аз искам буря и буйни води,

искам в тях да плувам,

дори водата да ме задуши!

© Константин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??