20 ene 2014, 20:14

*** 

  Poesía » Filosófica
402 0 0

 

                *                   *                *

  

   Когато времето те  изпреварва спри се, 

   за да те настигне това , което си създал.

 

                *                   *                *

© Тихомир Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??