20 янв. 2014 г., 20:14

*** 

  Поэзия » Философская
403 0 0

 

                *                   *                *

  

   Когато времето те  изпреварва спри се, 

   за да те настигне това , което си създал.

 

                *                   *                *

© Тихомир Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??