Желаеш моето лице да диша,
заспало на възглавница до теб.
Желаеш искрено да те обгрижа
с целувки или страстен секс.
Би ме желал дори да те отблъсна,
би ме желал дори да съм лъжа,
ще си доволен и на малко...
Но аз не те желая. Не така.
© Петиана Нико Todos los derechos reservados