11 oct 2014, 20:36

* * * 

  Poesía
448 0 0

Дни, луни и време -

разтапящо, безумно-сладко,

проникващо до костите ми даже,

до всяка фибра на душата.

Време, което искам да затворя -

душата да прогледне,

да разбера частица от света,

със себе си да взема

зрънце надежда,

и цялата любов,

която мога да понеса

и да я раздам -

на гладните,

на чакащите,

на искащите...

Дни, луни, мечти.

© Мая Тинчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??