28 jul 2019, 13:32

*** 

  Poesía » Otra
302 0 2

на дъното си няма повече накъде
но някакъв глас крещи не, не, не
копай още надолу
там те очаква нещо ново

 

ще видиш по пътя една душа
как се гърчи в калта
не я отминавай с безразличие
тя е твоето бъдещо отличие

 

ще попаднеш и на някакъв гърч
който се вие като смърч
поспри се виж този момент
това е любовта ти през утрешния ден

 

надолу смело продължи
още два метра, три
там от огъня горещ
се кикоти мозъкът ти зловещ

 

злочеста човешка съдба
е следващата ти спирка
погледай как се мъчи горката
това те очаква сутринта на полосата

 

и като пристигнеш в единадесетия кръг на ада
те очаква  неприятна изненада 
доказателство, че не съществуваш
щото си живял като се преструваш

 

© Всемнелюб Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??