5 mar 2012, 0:32

=]] 

  Poesía » Filosófica
741 0 2

Казваш, че отиваш надалече.
Че животът те зове.

Или пък някой строен италианец.

А душите си скитат изгубени,

катерят върхове, дълбаят тунели.

А може би пируват,

обсъждат нашите животи

и нашите съдби плетат

Колко патетично -

точно те решават какъв да е светът.

© Димитър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??