Mar 5, 2012, 12:32 AM

=]] 

  Poetry » Phylosophy
740 0 2

Казваш, че отиваш надалече.
Че животът те зове.

Или пък някой строен италианец.

А душите си скитат изгубени,

катерят върхове, дълбаят тунели.

А може би пируват,

обсъждат нашите животи

и нашите съдби плетат

Колко патетично -

точно те решават какъв да е светът.

© Димитър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??